top of page

Prisijunkite prie mūsų tarptautinės komandos Vilniuje: PHOENIX grupės bendrųjų paslaugų centre!

Esate aistringai nusiteikęs (-usi) keisti situaciją? Ar trokštate prisidėti prie didesnės misijos - sveikatos užtikrinimo? Nieko daugiau neieškokite! Esame PHOENIX grupės bendrųjų paslaugų centras (ang. SSC), dinamiška tarptautinė 160 kolegų komanda, įsikūrusi Vilniuje, ir ieškome talentingų žmonių, kurie galėtų prisijungti prie mūsų tobulėjimo ir augimo kelio.


Kas mes esame:

Mūsų komanda yra svarbiausia PHOENIX grupės, didžiausios farmacijos ir sveikatos priežiūros paslaugų teikėjos Europoje, kurios būstinė yra Manheime, Vokietijoje, dalis. Specializuojamės teikdami finansines, apskaitos, viešųjų pirkimų ir IT paslaugas, kurios prisideda prie įmonės, siekiančios gerinti sveikatos priežiūrą visame žemyne, sėkmės.


Kuo mes išsiskiriame:

·         Aistringa komanda: Esame grupė žmonių, kuriuos skatina aistra tobulėjimui, mokymuisi ir plėtrai. Kiekvienas mūsų komandos narys yra pasiryžęs tobulėti.

·         Lanksti darbo aplinka: Mes rūpinamės savo darbuotojų gerove, todėl siūlome rinktis darbą iš namų arba atvykti į biurą. Be to, suteikiame jaudinančią galimybę iki 6 mėnesių padirbti ES, Jungtinėje Karalystėje, Islandijoje arba Norvegijoje.

·         Augimo galimybės: Pirmenybę teikiame savo komandos narių profesiniam ir asmeniniam augimui. Mūsų kultūra grindžiama bendradarbiavimu ir nuolatiniu tobulėjimu.


Dabartinės galimybės:

Visus metus atidarome įvairias darbo vietas, daugiausia apskaitos srityje. Taip pat du kartus per metus siūlome stažuotes, o kita galimybė atsiras jau artėjančią vasarą. Tai jūsų proga prisijungti prie energingos komandos, kurioje vertinamos naujovės, bendradarbiavimas ir įsipareigojimas siekti tobulumo.


Kaip pateikti paraišką:

Jei esate pasirengę įsitraukti į mūsų kelionę ir prisidėti prie mūsų misijos – gerinti sveikatą, tuomet kviečiame susipažinti su galimybėmis, kurias siūlo „PHOENIX Group“ bendrųjų paslaugų centras. Prisijunkite prie mūsų Vilniuje, kur galėsite daryti reikšmingą įtaką ir augti tiek asmeniškai, tiek profesiškai.

Sekite mus:
  • Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn

©2024 by VU Karjeros dienos. Proudly created with Wix.com

bottom of page