top of page

„Citco Group of Companies“ – pasaulinė investicinių fondų lyderė!

„Citco Group of Companies“ yra pasaulinė investicinių fondų bei su jais susijusio turto valdymo paslaugų lyderė, turinti daugiau nei 12000 darbuotojų ir 50 biurų visame pasaulyje. Turėdami daugiau nei 2 trilijonus USD administruojamo turto, mes teikiame visapusiškus sprendimus ir išskirtines paslaugas, kad patenkintume klientų poreikius. Visame pasaulyje grupės įmonės teikia platų paslaugų spektrą – fondų paslaugų ir santykių su investuotojais, bankininkystės, depozitoriumo ir saugojimo paslaugų, technologijų ir paslaugų valdymo srityse.


Ieškome kandidatų, turinčių finansų, ekonomikos, verslo administravimo, matematikos, teisės ir kt. išsilavinimą. Esame tarptautinė įmonė, todėl tikimės, kad kandidatai gerai mokėtų anglų kalbą. Taip pat norinčių mokytis, energingų, lanksčių, savarankiškų, susitelkusių ir į klientus orientuotų kandidatų.

 

Mes siūlome platų darbo vietų spektrą, nes aktyviai ieškome talentingų darbuotojų, kurie galėtų prisijungti prie mūsų tarptautinės įmonės finansų, apskaitos ir teisės srityse. Kviečiame kandidatuoti į mūsų praktikos programas tiek apskaitos, tiek teisės skyriuose. Sėkmingai baigus praktiką ar įgijus diplomą, siūlome galimybę įsidarbinti pilnu etatu tokiose pozicijose kaip: jaunesnysis buhalteris, fondo buhalteris, jaunesnysis finansų analitikas, jaunesnysis teisininkas ir daugelis kitų.

 

„Citco“ didžiuojasi savo paslaugų ir inovacijų istorija, trunkančia daugiau nei 75 metus. Kviečiame kurti savo karjerą ir kilti laiptais apskaitos ir finansų, ryšių su investuotojais, bankininkystės, rizikos ir vertinimo, santykių su klientais valdymo ir kitose srityse.

 

Kaip svarbus „Citco“ komandos narys, suremsite pečius su pripažintais savo srities profesionalais bei teiksite aukščiausio pasaulinio lygio paslaugas kompleksinėms mūsų klientų fondų struktūroms. Taip pat dirbsite su tarptautinėmis įmonėmis, korporacijomis ir privačiais klientais, teikdami jiems įvairiapusę paramą bei konsultacijas. Jūs būsite įmonės pagrindas kuriant ir plėtojant santykius su klientais bei užtikrinant įmonės augimą.

bottom of page