top of page

„Maxima LT“ – didžiausia lietuviško kapitalo įmonė

„Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė ir didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia arti pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 11 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų. Nors prekyba yra pagrindinė „Maximos“ veikla, tačiau jai užtikrinti veikia daug skirtingų departamentų – finansų, turto valdymo, IT aptarnavimo, teisės, maisto gamybos, tiekimo grandinės, rinkodaros, komunikacijos ir kitų.


Mus, kaip darbdavį, įprastai renkasi tie žmonės, kuriems patinka dinamika, greitis, veiklos mastas ir kuriems svarbu turėti galimybę realizuoti save, augti ir kilti karjeros laiptais. Mes vertiname smalsius, pasitikinčius savimi žmones, norinčius tobulėti, galbūt net išbandyti save skirtingose veiklos srityse. Kitaip nei kitos įmonės – „Maximoje“ leidžiame kolegoms atrasti jiems labiausiai dominančią sritį, kurioje veikdami jie galėtų mėgautis.

 

Kviečiame pas mus veikti 2 skirtingai būdais: 1) atlikti praktiką 2) įsidarbinti norimoje pozicijoje. „Maximoje“ veikia visos verslui reikalingos sritys: finansai, IT, rinkodara, komunikacija, teisė, logistika ir kt. Esame didžiulė įmonė, todėl čia galima rasti kone visas norimas sritis. Svarbiausia – pačių kandidatų noras ir ambicijos.


Kasmet „Maximoje LT“ karjeros laiptais pakyla apie 7 proc. darbuotojų (770 žmonių). Pavyzdžiui, dauguma prekybos, gamybos, logistikos padalinių vadovų šias pozicijas užėmė vidinės karjeros keliu. Taip pat turime kolegų, kurie atėję į finansų departamentą nusprendė išbandyti save tiekime ir sėkmingai ten tęsia savo darbą, iš parduotuvės salės darbuotojų kilo karjeros laiptais ir prisijungė prie procesų ir kokybės, rinkodaros komandų. Tai – vos kelios sėkmės istorijos iš daugelio. Esame įsitikinę, kad toks darbo modelis yra didžiulis privalumas ir pačiai įmonei, ir žmogui, o tą matome vertindami skaičius – iš daugiau nei 11 tūkst. kolegų „Maximoje“ daugiau nei pusė (56 proc.) dirba ilgiau nei 5 metus.


Apibendrinant – „Maximoje“ sudaromos visos galimybės augti ir kilti karjeros laiptais, tiesa – nebūtinai Lietuvoje.


Galime pasiūlyti ir tarptautines karjeros galimybes.Gali kandidatuoti mūsų Karjeros puslapyje: https://karjera.maxima.lt/

bottom of page