top of page

„Pasimatuok“ teisininko/-ės karjerą „Sorainen“

„Sorainen“ – teisės firma, išsiskirianti inovacijomis ir palaikančia vidine kultūra 

Gal nustebsite, tačiau Sorainen nėra tiesiog prekinio ženklo pavadinimas, tai yra tikras žmogus. Aku Sorainen – drąsus ir žingeidus teisininkas iš Suomijos, kuris prieš beveik 30 metų susižavėjo Baltijos šalių potencialu ir čia įkūrė teisės firmą. Metams bėgant, plėtėsi klientų ratas, augo komanda, didėjo teikiamų paslaugų spektras, ir šiandien mes esame daugiau nei keturių šimtų teisės ir mokesčių bei verslo paslaugų specialistų komanda.  

Veikiame kaip viena ekosistema Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, ir siekiame vieno tikslo – prisidėti prie klientų verslo sėkmės, ir taip skatinti gerovę regione. Mūsų darbas nėra lengvas, tačiau suteikia galimybę užsiimti prasminga veikla, kurti pridėtinę vertę ir prisidėti prie Baltijos regiono augimo. 

Inovacijos ir įmonės kultūra – tai, kuo išsiskiriame rinkoje. Mums įprasta kasdieniuose darbuose pasitelkti modernias teisines technologijas ir dirbtinį intelektą. Taip pat, džiaugiamės subūrę draugišką, palaikančią, linksmą ir visuomet padėti pasiruošusią komandą.


Kokie žmonės čia dirba ir kokie lūkesčiai keliami potencialiems darbuotojams? 

Bendradarbiavimas, patikimumas, sąžiningumas, išskirtinės kokybės ir inovacijų siekimas yra mūsų firmos veiklos pagrindas. Esame didelė tarptautinė komanda, į kurią lengvai įsilieja žmonės, besivadovaujantys šiomis vertybėmis: 

·    Orientacija į klientą ir verslo supratimas: prisidedame prie klientų sėkmės teikdami jų verslo poreikius tiksliai atitinkančius sprendimus. 

·    Paslaugų kokybė ir novatoriškumas: kiekvienas mūsų komandos narys siekia nepriekaištingai atlikti visus savo darbus bei pasižymi nuolatiniu asmeniniu tobulėjimu ir novatoriškumu. 

·    Komandinis darbas ir dalijimasis patirtimi: nors individuali iniciatyva ir kūrybiškumas yra visuomet skatinami, geriausius rezultatus klientams ir organizacijai užtikrina komandinis darbas. 

Etiškumas ir pagarba: patikimumas, sąžiningumas, principingumas ir mandagumas yra pagrindiniai mūsų veiklos principai. Gerbiame vieni kitus ir visus, su kuriais dirbame.


Geriausia galimybė „pasimatuoti“ teisininko/-ės karjerą – „Sorainen Student Academy“ 

Kasmet spalio – balandžio mėnesiais visuose mūsų biuruose vykdome „Sorainen Student Academy“ projektą. Jo metu studentams siūlome įdomius seminarus su daugybe praktinių pavyzdžių ir vertingomis teisinėmis rekomendacijomis, galimybę dalyvauti regioniniame projekte su studentais iš kitų šalių, susitikimus su bendraminčiais ir profesines pažintis su geriausiais šios srities ekspertais.  

Aktyviausiems projekto studentams pasiūlome praktiką, kurios metu sudarome galimybę keisti specializaciją, išbandyti įvairias teisės sritis ir verslo sektorių grupes. Tokiu būdu būsimi teisininkai išsirenka sau įdomiausias temas, kuriose norėtų augti ir tobulėti. 

Jei esi bent antro kurso teisės studentas/-ė (taip pat laukiame ir magistro studentų/-čių), laisvai kalbi anglų ir lietuvių kalbomis, demonstruoji gerus akademinius rezultatus ir domiesi įvairiomis teisės sritimis, sek naujienas ir dalyvauk projekte! 

Sekite mus:
  • Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn

©2024 by VU Karjeros dienos. Proudly created with Wix.com

bottom of page