top of page

„Vinted“ – pirmaujanti tarptautinė internetinė tarpusavio prekybos platforma Europoje!

„Vinted“ yra Europoje pirmaujanti tarptautinė internetinė tarpusavio prekybos platforma, kurioje prekiaujama naudotomis mados prekėmis. Platformos narių skaičius Europoje ir už jos ribų nuolat auga. „Vinted“ misija – paversti naudotus daiktus pirmuoju pasirinkimu visame pasaulyje. Ši platforma leidžia žmonėms parduoti ir pirkti dėvėtus drabužius bei buitinius daiktus vieniems iš kitų, padėdama šiems daiktams suteikti antrą ar net trečią gyvenimą. Ji buvo įkurta 2008 m. Lietuvoje, o 2019 m. tapo pirmuoju šalies vienaragiu. Šiandien šios internetinės tarpusavio prekybos platformos pagrindinė būstinė vis dar yra Vilniuje, o jos biurai taip pat veikia Amsterdame, Berlyne, Hamburge ir Kaune. Visuose juose dirba daugiau nei 2000 darbuotojų.


„Vinted“ iš kandidatų tikisi, kad jų vertybės sutaps su įmonės vertybėmis. Kad tai bus žmonės  stipriai besidomintys sritimi, į kurią aplikuoja, turintys didelį atsakomybės jausmą, gebantys priimti grįžtamąjį ryšį bei dirbti komandoje. Šios kompetencijos yra įvertinamos atrankų proceso metu, kuris yra gerai paruoštas ir padeda įvertinti asmens potencialą. Kiekvienas atrankos proceso žingsnis vertina skirtingą sritį ar jų kombinaciją – po aplikacijos, seka „Vinted“ vertybių vertinimo testas, o po jo kandidatai turi atlikti praktinę namų užduotį, kuri bus pristatoma interviu metu.


Pirmojo Lietuvoje vienaragio Future Careers komanda jau trečius metus koordinuoja ankstyvosios karjeros galimybes, tokias kaip inžinerijos akademiją bei vasaros praktikas, taip pat greitu metu jie planuoja atidaryti ir aplikacijas į duomenų mokslo bei analitikos akademiją.


Vasaros praktika (Summer Vintern Programme) yra 2–3 mėnesių apmokama praktika Vilniuje, Kaune, Berlyne arba Paryžiuje. Šiemet galima bus aplikuoti į 25 pozicijas –  nuo produkto valdymo iki kūrybinių inovacijų. Viskas prasidės liepos 1 d., kur per pirmąsias dienas praktikantai ne tik susipažins tarpusavyje, dalyvaus mokymuose apie „Vinted“, bet ir susitiks su įmonės CEO. Registracija į šią programą atidaroma jau kovo pirmąją savaitę – visą informaciją apie tai galima rasti careers.vinted.com.


Inžinerijos Akademija (Engineering Academy) – tai programa skirta asmenims, žengiantiems pirmuosius profesinius žingsnius technologijų sektoriuje ir norintiems sukaupti daugiau praktinės patirties. Programa akademijoje prasideda nuo dviejų mėnesių kursų, kurių metu dalyviai turės galimybę susipažinti su „Vinted“ veikla, kultūra, misija, sužinoti daugiau apie naudojamas technologijas ir vykstančius darbus. Vėliau, mokymasis tęsis pasirinktoje srityje, kur pirmojo Lietuvos vienaragio darbuotojai ir išoriniai specialistai dalinsis savo patirtimi, kartu dirbs prie realių vidinių projektų. Programa yra išskirtinė tuo, kad atrinkti kandidatai, kaip „junior“ lygio specialistai, bus įdarbinti „Vinted“ neterminuotam laikotarpiui. Kasmet yra renkamos pavasario ir rudens grupės. Daugiau informacijos apie inžinerijos akademiją gali rasti čia: https://careers.vinted.com/blog/engineering-academy

Sekite mus:
  • Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn

©2024 by VU Karjeros dienos. Proudly created with Wix.com

bottom of page