top of page

Vilniaus univeristeto Karjeros dienų'23 renginiai

Vilniaus universiteto Karjeros dienos (VU KD) – Vilniaus universitete organizuojamas didžiausias Vilniaus universiteto Studentų atstovybės projektas, kuris suteikia studentams (-ėms) galimybę ne tik tobulėti, įgyti naujos patirties, bet ir praturinti žinias apie naujausias darbo rinkos tendencijas, padėsiančias jaunam žmogui lengviau integruotis į darbo rinką nepriklausomai nuo pasirinktos studijų krypties. Šis studentams (-ėms) jau tradicija tapęs renginys palieka daug įspūdžių, suteikia puikią progą ne tik kelti kompetencijas, bet ir ryžtingiau žvelgti į ateitį ir jos siūlomas karjeros galimybes.

Net jei ir esi tik pirmo kurso studentas (-ė), nedvejok ir sudalyvauk VU KD organizuojamuose renginiuose bei išbandyk visas teikiamas galimybes, nes ,,kada, jei ne dabar?” (juk niekada nėra per anksti pradėti galvoti apie savo ateitį). Visa VU KD komanda pažada, kad jaunatviškas maksimalizmas, atėjęs kartu su atsakomybės jausmu, leis pažinti save ir padrąsins siekti karjeros aukštumų. Inovacijos, kūrybiškumas ir jaunas požiūris žada unikalias galimybes. Nepraleisk progos praplėsti savo pažinčių rato ir sudalyvauk projekto organizuojamose iniciatyvose!

Galiausiai su didžiuliu nekantrumu VU KD komanda dalinasi suplanuotais šių metų projekto renginiais:

  • „Nepamiršk savęs“. Renginio metu bus gilinamasi į savo asmenybę, jausmus, emocinę būseną bei siekiama atsakyti į įvairiausius klausimus, pavyzdžiui, kaip nepamiršti savęs karjeros siekimo kelyje ir kaip atpažinti ir įveikti savo psichologines problemas? Numatoma renginio data: 2022 m. gruodžio 6 d.

  • „(Ne)sėkmių vakaras“. Kiekvienas savo karjeros kelyje yra susidūręs su situacijomis, kai atrodo, jog nebėra išeities, tad ruošiantis ateities karjerai svarbu ne tik išgirsti sėkmės istorijas, bet ir pakalbėti apie kylančius sunkumus bei nebijoti spręsti atsiradusias problemas. Numatoma renginio data:2023 m. vasario 7 d.

  • „Moteris ir karjera“. Šis renginys skirtas žinios apie moterų ir vyrų lygias teises sklaidai bei galimybei sužinoti, kaip keitėsi moters karjera istorijoje, apžvelgti moters tobulėjimo kelią. Numatoma renginio data: 2023 m. kovo 7 d.

  • „Vilniaus universiteto Karjeros diena Šiaulių akademijoje”. Šiuo renginiu bus siekiama supažindinti Šiaulių akademijos studentus (-es) su potencialiais darbdaviais (-ėmis) bei parodyti, jog aktyvus dalyvavimas Universiteto gyvenime gali tapti sėkmingos savirealizacijos pradžia. Numatoma renginio data: 2023 m. kovo 16 d.

  • „Karjeros kodas“. Tai renginys, kurio metu bus pasakojama apie naudą naudojantis „LinkedIn“ platforma, o dirbtuvėse parodoma gero CV svarba karjeros kelyje. Numatoma renginio data: 2023 m. kovo 18 d.

  • „Vilniaus universiteto Karjeros dienos ‘23“. Tai renginių ciklas, kurio pagrindine misija laikoma galimybė padėti studentams (-ėms) ir darbdaviams (-ėms) užmegzti tarpusavio ryšius. Numatoma renginio data: 2023 m. kovo 20–24 d.

  • „Vilniaus universiteto Karjeros diena Kauno fakultete“. Šis renginys skirtas supažindinti Kauno fakulteto studentus (-es) su potencialiais darbdaviais (-ėmis) ir padėti pasiruošti sėkmingos karjeros keliui. Numatoma renginio data: 2023 m. balandžio 4 d.

Seminarų, dirbtuvių bei kitų renginių, kuriuos ves įmonių atstovai (-ės), datos bei temos bus paskelbtos greitu metu!

Nepraleisk progos sudalyvauti veiklose bei sek naujienas!

Vieningai už studentų ateitį!

bottom of page