top of page

„Teltonika“ – Lietuvos aukštųjų technologijų įmonių grupė

„Teltonika“ – Lietuvos aukštųjų technologijų įmonių grupė, kurianti išskirtinius, saugius bei patikimus daiktų interneto prietaisus tarptautinei rinkai. Žmonės visame pasaulyje kasdien naudoja jos gaminius – elektromobilių įkrovimo stoteles, tinklo įrangą, transporto stebėjimo ir telemedicinos prietaisus. Visi „Teltonikos“ produktai gaminami Lietuvoje, Vilniuje ir Molėtuose įkurtuose gamybos padaliniuose, kur ši įmonių grupė yra pagaminusi jau daugiau nei 27 milijonus prietaisų. Jos biurai veikia daugiau nei 20-yje valstybių visame pasaulyje, o savo gaminius jie eksportuoja į daugiau nei 160 valstybių. Šiandien „Teltonikoje“ dirba virš 2500 darbuotojų. Šiuo metu ji įgyvendina ambicingiausią savo projektą – Vilniuje stato aukštųjų technologijų parką „Teltonika High-Tech Hill“. Per 10-metį investicijos į šį parką sieks daugiau nei 3 mlrd. eurų. Čia bus sukurta 6 000 darbo vietų, o 50 ha teritorijoje bus pastatyta daugiau nei 10 naujų gamyklų, tarp kurių bus moderniausia Europoje spausdintinio montažo plokščių gamykla, nauja elektronikos surinkimo gamykla, puslaidininkių lustų pramonei skirtos gamyklos ir kt.


Jeigu dar nesate įsitikinę, kokį karjeros kelią norite pasirinkti, „Teltonika“ kviečia į pirmąją Lietuvoje daiktų interneto akademiją arba B2B pardavimų akademiją! „Teltonikos“ IoT akademija – tai unikali galimybė ne tik daugiau sužinoti apie daiktų interneto prietaisus, bet ir išbandyti save skirtingose specialybėse, pavyzdžiui, elektronikos inžinerijoje, CAD inžinerijoje, WEB ir .NET  programavime, loT įrenginių testavime, loT sprendimų inžinerijoje, įterptinių sistemų LINUX ar C programavime. Lankydami šią akademiją įgyvendinsite savo idėjas, gausite neįkainojamos patirties ir turiningai praleisite laiką. Turėsite puikią galimybę kurti unikalų ir vertingą projektą, kurį galėsite pristatyti kaip studijų baigiamąjį darbą. „Teltonikos“ B2B akademija skirta tiems, kurie nebijo išeiti iš komforto zonos, kurie trokšta sužinoti, kaip kurti sėkmingus verslo ryšius, bei įgyti patirties pardavimuose. Akademijoje išmoksite B2B pardavimų ir derybų meno, pradėsite išmanyti pardavimų metodus, įgysite verslo bendravimo bei prieštaravimo įveikimo įgūdžių. Joje jus kuruos ir mokys patyrę profesionalai, o sėkmingai baigę praktiką turėsite galimybę pratęsti savo karjeros kelią „Teltonikoje“!


Ši Lietuvos aukštųjų technologijų įmonių grupė ieško talentų, kurie nori mokytis ir tobulėti, nebijo iššūkių ir gyvenime vadovaujasi tokiomis vertybėmis kaip pasitikėjimas, pagarba ir pagalba. Svarbiausias reikalavimas kandidatui yra noras suprasti, kas yra daiktų internetas ir kaip tai gali padėti žmonėms. „Teltonika“ labai vertina tuos, kurie siekia žinių. Ši savybė skatina ne tik asmeninį, bet ir bendrą organizacijos tobulėjimą – visų darbuotojų gerovės pamatą, dėl to „Teltonika“ aktyviai investuoja į darbuotojų mokymus. Šioje įmonių grupėje vyrauja organizacinė tarpusavio pasitikėjimo ir pagarbos kultūra, todėl kiekviena nuomonė ir idėja yra svarbios. Kiekvienam darbuotojui yra suteikiamos visos sąlygos patogiai dirbti, nuolat mokytis, augti ir siekti karjeros aukštumų. Darbuotojams yra siūlomi konkurencingi atlyginimai ir sudaromos puikios galimybės kelti kompetencijos lygį ir nuo pasiektų rezultatų priklausantį atlygį. Šiuo metu „Teltonika“ turi daugiau nei 100 atvirų darbo pasiūlymų ir prie įmonių grupės kolektyvo kviečia prisijungti įvairių sričių specialistus: elektronikos inžinierius, inžinierius konstruktorius ir technologus, techninio palaikymo ir QA specialistus, įvairių krypčių programuotojus, pardavimų ir rinkodaros vadybininkus bei  daug kitų savo srities specialistų.


Daugiau informacijos apie karjeros galimybes „Teltonikoje“ galite rasti čia:

Sekite mus:
  • Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn

©2024 by VU Karjeros dienos. Proudly created with Wix.com

bottom of page