top of page

Prisijunkite prie „Optikos Pasaulis“: Siekite sėkmės optikos pasaulyje!

Padėti kitiems – tai ne tik kilnus veiksmas; tai kelias į tikrąją laimę ir pasitenkinimą. Kai darome gerus darbus ar dalijamės paramos žodžiais, savyje įžiebiame džiaugsmo kibirkštį. Šis reiškinys rodo, kad mūsų gerovė yra artima kitų gerovei. Vinstonas Čerčilis kartą pasakė: „Mes gauname gyvenimo džiaugsmą ne iš to, ką gauname, bet iš to, ką suteikiame.“. Ši nuostata yra „Optikos pasaulio“ idealogijoje: „Aš matau. Aš girdžiu. Gyvenu!“. Tai daugiau nei šūkis – tai gyvenimo būdas.


Per pastaruosius tris dešimtmečius "Optikos pasaulis" išaugo į 74 salonų tinklą visoje Lietuvoje. Šį augimą lėmė profesionali komanda – nuo optometrininkų iki dirbtinio intelekto specialistų. Pagrindinis komandos tikslas – užtikrinti, kad kiekvienas klientas džiaugtųsi puikiu regėjimu ir klausa bet kokioje gyvenimo situacijoje.


Kurkime sėkmės istoriją kartu

„Optikos pasaulio“ sėkmės matas – ne tik augantis klientų skaičius. Tai ir komandos pasitenkinimas. „Vertiname kiekvieną darbuotoją ir stengiamės sukurti aplinką, kurioje visi jaučiasi ne tik suprasti, bet ir matomi bei girdimi. Mūsų filosofija „Matau. Girdžiu. Gyvenu!“ yra gyvas įrodymas, kad mūsų pastangos yra daugiau nei tik paslaugų teikimas – tai bendruomenės ir gerovės kūrimas“, – sako įmonės direktorė Aušra Končiuvienė.


Kaip prisijungti?

Ar esate pasirengę padėti kurti geresnį pasaulį, kuriame kiekvienas galėtų išdidžiai sakyti: „Aš matau. Aš girdžiu. Aš gyvenu!“? Jei taip, kurkime sėkmės istoriją kartu. Prisijunkite prie „Optikos pasaulio“ šiandien! Susisiekite su Tomu Petrikaičiu el. paštu tomas@petrikaitis.com arba skambinkite telefonu +37068534323 ir pradėkite savo sėkmės istoriją su "Optikos pasauliu".

bottom of page