top of page

„Guidehouse“: Jūsų vartai į karjerą finansinių nusikaltimų tyrimų srityje

„Guidehouse“ yra pasaulinių konsultacinių paslaugų, teikiamų viešajame ir komerciniame sektoriuose, meistriškumo švyturys. Naudodamiesi įvairiomis vadybos, technologijų ir rizikos konsultacijų galimybėmis, mes suteikiame klientams galimybę spręsti sudėtingiausius iššūkius, kartu operatyviai įveikdami reguliavimo sritis. Mūsų komanda, kurią sudaro daugiau nei 12 000 specialistų 50-yje pasaulio vietų, yra skirta skatinti transformacinius pokyčius, didinti verslo atsparumą ir plėtoti inovacijas.


Plečiame horizontus Lietuvoje

„Guidehouse“ Lietuva tampa pagrindiniu rinkos dalyviu, teikiančiu valdomąsias paslaugas pasauliniams finansų subjektams, ir gali didžiuotis daugiau nei 300 ekspertų darbuotojais Vilniuje. Augant mūsų įmonei, ieškome asmenų, norinčių pradėti karjerą finansinių nusikaltimų tyrimų srityje.


Ko mes ieškome

Jei turite polinkį spręsti sudėtingus klausimus, aistrą problemų sprendimui ir nepalaužiamą įsipareigojimą siekti tobulumo, mes norime, kad būtumėte mūsų komandoje.


Reikalingos kandidatų kompetencijos:

·         Anglų kalbos mokėjimas (papildomos kalbos - privalumas)

·         Puikūs analitiniai ir tiriamieji įgūdžiai

·         Gebėjimas valdyti "Microsoft Excel" ir "Word" programas

·         Kūrybiškas problemų sprendimas

·         Bendradarbiavimo įgūdžiai

·         Gebėjimas sparčiai įsisavinti įgūdžius ir technologijas


Galimybės yra beribės

„Guidehouse“ siūlome įvairias pareigas, pritaikytas įvairiems įgūdžiams ir interesams:

Pinigų plovimo prevencijos analitikas (jaunesnysis, vidutinio lygio, vyresnysis): Gilinkitės į finansinių nusikaltimų prevencijos ir aptikimo esmę. Nuo įtartinų sandorių nustatymo iki pagalbos teisėsaugai atliekant tyrimus - šios pareigos žada nepaprastai įdomią, atradimų ir poveikio kupiną kelionę. Kriptovaliutoms užimant svarbią vietą, daugėja galimybių atskleisti neteisėtus sandorius ir demaskuoti nusikaltėlių tapatybes.

Kokybės užtikrinimo analitikas: tapkite neatsiejama teisės aktų laikymosi sistemos dalimi, užtikrindamas teisės aktų ir geriausios praktikos laikymąsi. Atlikdami išsamias kokybės užtikrinimo peržiūras, jūs būsite labai svarbūs išlaikant aukščiausius standartus ir kartu apsaugant nuo finansinių nusikaltimų.


Jūsų kelias į sėkmę

„Guidehouse“ puoselėja draugišką aplinką, kurioje talentai skatinami tobulėti, o augimas yra neribotas. Esame įsipareigoję užtikrinti lygias galimybes, suteikdami platformą darbuotojams tobulėti ir tapti pinigų plovimo prevencijos specialistais ar ekspertais.



Prisijunkite prie mūsų

Jei esate pasirengę pradėti profesinio tobulėjimo ir visuomeninio poveikio kelionę, „Guidehouse“ kviečia jus. Esame įsipareigoję laikytis sąžiningumo ir lygybės principų, todėl kiekvienas komandos narys, nepriklausomai nuo savo kilmės ar tapatybės, sulaukia pagarbos ir galimybių, kurių yra vertas.

Sekite mus:
  • Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn

©2024 by VU Karjeros dienos. Proudly created with Wix.com

bottom of page