top of page

„Dirbame prasmingą darbą“

Kiek svarbi Darbdavio kuriama vertė?


Gyvename laikotarpiu, kai sukurti ir plėtoti tik sėkmingą verslą nepakanka. Šiuolaikinė verslo įmonė prisiima daug socialinių atsakomybių ir kuria vertę tiek savo klientams, tiek savo darbuotojams, tiek visuomenei.

Į darbo rinką ateinanti jaunoji karta džiugina didesniu smalsumu bei augančiu lūkesčiu dirbti prasmingą darbą. Pastebime, kad jiems svarbu, kiek potencialus darbdavys yra socialiai atsakingas, ar savo veikloje skatinta ir komunikuoja tvarumo idėjas, kiek rūpinasi savo klientais ir darbuotojais. Be to, pastebime, kad vis labiau jaunosios kartos atstovai ieško prasmingo darbo, savirealizacijos ir išdidumo jausmo, prisidedant prie aukštesnės prasmės kūrimo.



Kokią prasmę galima atrasti, dirbant draudimo bendrovėje „Compensa Vienna Insurance group“?

Mūsų verslo prasmė – saugome tai, kas svarbu. Tūkstančiai mūsų klientų kasdien patiki mums savo turtą ir sveikatą, žinodami, kad atsitikus netikėtai nelaimei, jie bus apsaugoti nuo nuostolių. Tai didelė atsakomybė ir įsipareigojimas kiekvienam iš mūsų, nesvarbu, kokioje pozicijoje jis dirba. Mes vertiname kiekvieno savo komandos nario darbą, nes net ir mažas kiekvieno žingsnis virsta pagalba kritinėje situacijoje. Mūsų kolegos dažnai sako, kad turime itin stiprų komandiškumo, palaikymo jausmą – tai ir yra prasmingo mūsų darbo rezultatas. Suvienijame jėgas tam, kad suteiktume apsaugą savo klientams.


Kokios savybės vienija darbuotojus, kurie atranda prasmę savo darbe?

Visapusis savęs realizavimas darbe suteikia laimės ir pasitenkinimo jausmą. Toks kolega yra labiau motyvuotas kurti, eiti iš komforto zonos, ieškoti geriausių ir efektyviausių sprendimų. Jiems iššūkiai tampa ne problemomis, o naujomis galimybėmis. Tokių savybių turintys mūsų darbuotojai – patys sėkmingiausi.

bottom of page