top of page

Adform – skaitmeninės reklamos technologijų lyderė

Adform –  tai 2002 metais Danijoje, Kopenhagoje, įkurta skaitmeninės reklamos technologijų lyderė, teikianti globalius, nepriklausomus ir visiškai integruotus AdTech sprendimus. Kaip įmonė, jie paverčia programavimo kalbą ir kodų eilutes į realią vertę savo klientams. Šiuo metu Adform dirba daugiau nei 650 darbuotojų, jų technologija naudojasi virš 30 000 klientų visame pasaulyje, o veiklą jie vykdo iš biurų įsikūrusių daugiau nei 20–yje šalių. Adform pasitiki tokios įmonės kaip BMW, „Vodafone“ bei Vokietijos geležinkelių kompanija „Deutsche Bahn AG“.


Stipri įmonės kultūra paremta vertybėmis, kurios lydi kieviename žingsnyje: dėmesys kuriant vertę klientui, pagarbus elgesys, atsakomybės prisiėmimas, rūpestis, komandinis darbas, ambicingumas ir tvirtybė priimant sprendimus. Šiai įmonei svarbu profesionalumas, pagarba, pasitikėjimas vienas kitu bei noras kartu linksmai praleisti laiką! Tai savybės, kurios geriausiai apibūdina tai, koks yra Adform. Šios įmonės komandos „klijai“ – draugiški žmonės su itin ambicingais tikslais, todėl Adform ieško komandos narių, kurie būtų iniciatyvūs, motyvuoti ir norėtų augti kartu su jais!


Adform dažnai ieško jaunų Dev&IT bei klientų aptarnavimo specialistų, o taip pat nuolat siūlo apmokamas praktikos galimybes įvairiose komandose. Jie tiki, kad įgūdžių galima išmokti, o svarbiausia yra požiūris, noras tobulėti ir nuolatinis noras mokytis. Adform daug dėmesio skiria tam, kad darbuotojai galėtų nuolat augti tiek kaip specialistai, tiek kaip asmenybės, tad kuria vidines mokymų programas, skiria mentorius, darbines užduotis formuoja taip, kad kiekvienas turėtų savo atsakomybes. Jie skatina darbuotojus būti proaktyviais, mokytis kiekvieną dieną ir skirti dėmesio asmeniniam augimui. Adform tiki, kad su jais gali augti visi, kurie to nori. Jie skatina mokytis iš patyrusių įmonės specialistų vykdant plataus profilio projektus, iššūkių kupinas užduotis, taip pat dalijantis žiniomis susitikimų metu ir vidinėse platformose. Adform nuolat vykdo praktikos programas tiek darbuotojams, tiek studentams, norėdami supažindinti juos su skirtingų komandų darbu bei atsakomybėmis. Taip jie gali užtikrinti ne tik vertikalios, bet ir horizontalios karjeros galimybes įmonės viduje. 2023 metais net 90 Adform darbuotojų pakeitė savo pareigas įmonės viduje. Tai tik įrodo, kad Adform skatina augti kiekvieną, kuris turi idėjų, rodo iniciatyvą ir prisiima atsakomybę.

 

Adform turi ir įvairių iniciatyvų. Jau trečius metus iš eilės kuriama iniciatyva –  Merginų Tech diena, kuria jie siekia skatinti lyčių įvairovę IT srityje. Šiame Adform renginyje kviečiamos dalyvauti 8–12 klasių moksleivės ir moterys, norinčios persikvalifikuoti į IT sritį. Renginio metu merginos kviečiamos susipažinti su įmone, jos biuru, čia dirbančiais skirtingų sričių specialistais. Dalyvės taip pat gali sužinoti darbo IT srityje išskirtinumus, atlikti Adform kolegų paruoštą praktinę užduotį. Merginų Tech diena yra iniciatyvos „Moterų technologijų srityje barometras“ tęsinys, siekiant keisti stereotipinį visuomenės požiūrį ir skatinant lyčių įvairovę technologijų srityje.


Adform taip pat sukūrė ir nepriklausomą bei visiškai integruotą reklamos platformą, kuri yra unikali visame pasaulyje. AdTech sritis yra išskirtinio masto, todėl tam, kad galėtų konkuruoti su tokiais šios rinkos milžinais kaip Google ar Meta, jie turi mesti iššūkį sau patiems, kurti naujas žaidimo taisykles. Jiems tai puikiai sekasi, nes Adform komandoje dirba drąsūs, nebijantys priimti išskirtinių sprendimų žmonės, kurie gali mesti iššūkį net ir tam, kas regis yra akivaizdu. Adform nuolat žengia technologijų priešakyje bei diegia naujoves šioje rinkoje. Nori sužinoti daugiau informacijos apie juos? Prisijunk prie Adform ir kartu su jais keisk žaidimo taisykles! Su potencialiais darbdaviais studentai gali susisiekti šiuo elektroniniu paštu: TalentAcquisition@Adform.com

bottom of page